ул. Света Троица 114
Стара Загора,
България
25.620246
42.4252255
UserLikes
Име: КОНСУЛТАНТСКА КАНТОРА СКОРПИОН ИНС
Адрес: Стара Загора, ул. Света Троица 114
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Застрахователни услуги
Дейност:

Застрахователни брокери

Ключови думи: консултантска кантора скорпион инс, застраховки, гражданска отговорност, зелена карта, авто каско

Услуги

Галерия


КОНСУЛТАНТСКА КАНТОРА СКОРПИОН ИНС КОНСУЛТАНТСКА КАНТОРА СКОРПИОН ИНС

Виж на картатаЗа нас

Консултантска кантора Скорпион Инс ООД работи като професионален застрахователен брокер от 1998 г. Съгласно изискванията на Кодекса на застраховането, дружеството ни е едно от първите получили лиценз за извършване на застрахователна дейност с N 16/06.04.2000 г., издаден от Дирекция за застрахователен надзор към МФ на Р. България.

Изминаха две години, откакто Консултантска кантора Скорпион инс СЕ РАЗВИВА И ПЕЧЕЛИ КЛИЕНТИ НА СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН ПАЗАР. Поглеждайки назад, по пътя, който извървяхме и правейки си равносметка за изминалата една година можем да кажем, че въпреки че, през последните няколко години се наблюдава развитие на застрахователния бизнес в страната, все още застрахователната култура на българина е на ниско ниво.

Застрахователните компании предлагат все повече нови продукти и услуги. Непрекъснато по телевизионните канали се въртят реклами. В края на годината по вестниците и списанията се напомня за предстоящата кампания по сключването на застраховката Гражданска отговорност за собствениците и водачите на МПС. По витрини и билбордове всеки минаващ по улиците на нашия град може да се информира каква сума трябва да задели от бюджета си, за да сключи застраховката, за щото тя е задължителна. И все пак, къде остава най-същественото? ДАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЯСНО КАКВО ТОЧНО ПЛАЩА И КАКВО ПОЛУЧАВА НАСРЕЩА?
Дали знае на кой може да разчита и към кого да се обърне при настъпването на застрахователно събитие? Дали е наясно със същността и със смисъла на тази застраховка?

Основната причина за липсата на потребителски интерес при сключването на застраховки е сла
КОНСУЛТАНТСКА КАНТОРА СКОРПИОН ИНС
бата информираност на хората. Оттук е и липсата на желание да се застраховат. Важно е хората да осъзнаят, че риск има навсякъде около нас. Например, не са много тези, които застраховат жилището или домашното си имущество. Малко са и хората, които застраховат бизнеса си. Едва след като настъпи застрахователно събитие се сещаме, че застрахователните компании предлагат и тези видове застраховки.

И това е така, защото ХОРАТА НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С РИСКОВЕТЕ, КОИТО ПОКРИВАТ ТЕЗИ ЗАСТРАХОВКИ, въпреки че застрахователните премии са дори по-ниски от тези в сравнение със застраховката на автомобила. Открай време вярваме, че най-лошото няма да се случи точно на нас.
Чукаме на дърво и се надяваме да ни задмине. Никога не си задаваме въпроса: А ако това се случи точно на нас?. Приоритетно се грижим само за личния си автомобил. А не сме ли важни ние самите? Къде остава домът - това, което цял живот градим? Защо тогава не го застраховаме, за да сме сигурни и защитени. Къде остават близките ни хора? Защо не защитим бизнеса си? Нали той ни носи насъщния?

Оказва се, че голяма част от хората не познават същността на застраховките, които плащат, както и необходимостта от други, които са важни за тяхното спокойствие и сигурност.

Нашата роля като застрахователни брокери е да помогнем в избора както на самата застраховка, която да защити интересите на нашите клиенти, така и да изберем застраховате-ля, който да изплати обезщетенията в пълния им размер, в случаите на настъпило застрахователно събитие. Много държим нашите застраховани да са наясно какво да очакват от застраховката, за която са платили
КОНСУЛТАНТСКА КАНТОРА СКОРПИОН ИНС
съответната застрахователна премия.и какви задължения имат при настъпване на застрахователно събитие. В голяма част от случаите, при настъпване на застрахователно събитие, хората смятат, че след като са платили застрахователна премия трябва само да получат обезщетение. Много от тях са очаквали едно, а получават друго. В такива случаи се чувстват ощетени и измамени от застрахователя. Но част от тях не са наясно, че при сключването на застрахователния договор и те като страна, освен права, имат отговорности и задължения. И ако не са своевременно запознати с тях, е трудно да приемат, че застраховката, която е добре избрана да защитава интересите им, гарантира спокойствие и сигурност. Ние държим да е ясно какво плаща и какво получава клиентът. За нас е важно той да е доволен.

ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЕ ВИНАГИ ЕВТИНОТО Е ПО-ДОБРО. В много случаи примамливо ниската застрахователна премия е за сметка на покриването на щета при настъпило застрахователно събитие. Избрали сме да работим за застрахователни компании, които застават насреща и защитават интересите на клиентите ни. Това са застраховате-ли, които имат стабилни позиции на застрахователния пазар и са коректни във взаимоотношенията застраховател - брокер - клиент.

Държим да отбележим, че като застрахователи на нашите клиенти ние сме насреща във всеки един момент за съдействие и помощ. При настъпване на застрахователно събитие Консултантска кантора Скорпион инс представлява клиентите си при извършване на огледите в случай на настъпило застрахователно събитие. Ние оказваме съдействие и контролираме изплащанията на щетите. 
Открийте ни в Google+